راهکارهایی برای مقابله با بدغذایی در کودکان بارش برف و باران در برخی نقاط کشور (۵ اسفند ۱۴۰۳) استفاده از عناوین جعلی در مهر نظام پزشکی ممنوع شد افزایش دو برابری خطر سکته مغزی در میان جوانان سیگاری دستورالعمل مدیریت بهداشت محیط در ماه رمضان و عید نوروز ۱۴۰۴ ابلاغ شد گیرکردن دست زن جوان افغانستانی در چرخ‌گوشت صنعتی (۴ اسفند ۱۴۰۳) فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) حراج سکه برگزار می‌شود + لینک سفارش تصادف ساینا و پراید در محور قوچان- مشهد با ۶ مصدوم (۴ اسفند ۱۴۰۳) ارزیابی کیفیت شیرخشک با ابداع پژوهشگران دانشگاه تهران تصادف پراید با خاور یک فوتی و سه مصدوم برجای گذاشت (۴ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سرانه پذیرش در مدارس علمیه خراسان ۲ برابر میانگین کشوری است صدور هشدار‌های نارنجی و زرد در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۴ اسفند ۱۴۰۳) اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به ۲۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی ۲ کوهنورد در کولاک برف اشترانکوه مفقود شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم چرا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟ ۱۸ اثر صنایع‌دستی خراسان رضوی به مرحله نهایی جشنواره ملی فجر سیمین راه یافت استخدام ۱۸ هزار معلم جدید پس از بازبینی آزمون استخدامی کاهش دمای شدید در تهران از امروز تا سه‌شنبه (۴ تا ۷ اسفند ۱۴۰۳) چگونه در فصل پرمسافر، بلیت تبریز به استانبول را ارزان بخریم؟ فروش اینترنتی دارو از بهار ۱۴۰۴ کلید می‌خورد آغاز انجام تست مولکولی تب دنگی در آزمایشگاه مولکولی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۴ اسفند ۱۴۰۳) فعالیت دلالان، چالش جدی در عرصه گردشگری سلامت است دستور دادستان زاهدان برای بررسی موضوع حادثه انفجار ساختمان بنیاد مسکن چابهار (۴ اسفند ۱۴۰۳) چرا سفر به یک کالای لوکس تبدیل شده است؟ تاریخ برگزاری آزمون ۱۴۰۴ صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان اعلام شد امسال ۴۴ درصد گنجایش اقامتگاه‌های رسمی خراسان رضوی تکمیل شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) خطرات محصولات غذایی وارداتی فاقد استعلام وزارت بهداشت درمان بیماران سکته مغزی نیازمند حمایت دولت است کوچک کردن تومور‌های پروستات بدون نیاز به جراحی ممکن شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۴ اسفند ۱۴۰۳) | دمای مشهد به منفی ۵ درجه می‌رسد
سرخط خبرها

ویدئو | پرستاران ناجی سلامت در حاشیه شهر مشهد

  • کد خبر: ۱۳۷۰۹۷
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۶
ویدئو | پرستاران ناجی سلامت در حاشیه شهر مشهد
به مناسبت روز پرستار پای صحبت پرستارانی نشستیم که رسالت خود را محدود به مطب و درمانگاه نمی‌کنند و تخصص خود را وقف محرومان در حاشیه شهر کرده اند.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

 به گزارش شهرآرا نیوز، سخن از پرستارانی است که رسالت خود را محدود به مطب و درمانگاه نمی‌کنند و تخصص خود را وقف محرومان در حاشیه شهر کرده اند.در مطب، بیمارستان و درمانگاه منتظر مراجعه دردمندان نمی‌مانند، کی و کجا برایشان فرقی نمی‌کند، همین که بدانند به کمک و تخصص‌شان نیاز است، خودشان راه می‌افتند و به خدمت بیماران می‌رسند و همان‌جا را محل خدمت خود می‌دانند.

روزی در مسیر زائران پیاده اربعین، روزی در مناطق حاشیه شهر، و یک روز هم در روستایی دورافتاده، جهادگرند و هر جا خدمت بطلبد، پشت همان خاکریز حاضر می‌شوند. گروهی از جامعه سپیدپوشان که با وقف تخصص ارزشمند و حیاتی خود، هموطنان محروم و نیازمند را از درد و رنج بیماری نجات می‌دهند.

رسیدگی به هزاران هزار مشکل حاشیه شهر و محرومان در یک روز و از طریق یک گروه میسر نمی‌شود عزم و اراده‌ای جهادی می‌طلبد که مرهمی بر زخم‌های محرومان باشد.

به همراه یک گروه جهادی در حاشیه شهر به منطقه قرقی رفتیم تا خدمات درمانی به محرومان حاشیه شهر را گزارش کنیم.مردم بسیاری برای ویزیت دندانپزشکی،متخصص قلب،دیابت ،تزریقات و عمل جراحی به صف ایستاده اند . یکی از پرستاران فعال در حاشیه شهر که کارش را از جبهه ها در دوران دفاع مقدس شروع کرد و حتی بعد از بازنشستگی لباس پرستاری را از تن در نیاورد و بارها داوطلبانه به خط مقدم رفت و حالا بعد از بازنشستگی هم دست از خدمت نکشیده است گفت و گو میکنیم.

حسین مومنی عضو هیات مدیره نظام پرستاری مشهد میگوید: صفر تا صد خدمات پزشکی توسط این گروه های جهادی در منطقه قرقی انجام می‌شود که به صورت ثابت دوشنبه هر هفته در محل خیریه حضرت علی اصغر خدمت رسانی می‌کنند. در ۱۶ نقطه شهر با هماهنگی بسیج جامعه پزشکی مکان‌هایی را در نظر گرفتیم تا مداوای رایگان انجام دهیم.

او ادامه میدهد: در هفته ۷۰۰ بیمار صفر تا صد پوشش خدمات درمانی علاوه بر ویزیت رایگان داروی رایگان را دریافت می‌کنند. قرار است انتهای شهرک شهید رجایی مرکزی به صورت ثابت به بیماران خدمت رسانی کند از سال ۵۸ فعالیت خودم را در عرصه پرستاری آغاز کردم و عضو بسیج مستضعفین شدم در سال ۵۹ با اولین کاروان اعزامی از خراسان رضوی به عنوان پرستار وارد جبهه شدم.

مومنی بیان میکند: در مناطق جنوب کشور یک سالن ورزشی را اختصاص به درمان مجروحان قرار دادیم  در حقیقت من نبودم که انتخاب کنم، انتخاب شده بودیم که راه انسانیت را مشق تمرین کنیم زمانیکه زیر باران گلوله باید جان انسانی را نجات می‌دادیم از ارزشمندترین لحظات پرستاری من محسوب می‌شد.

 او بیان میکند:  پس از دوران مقدس به بیمارستان‌های سطح شهر آمدم و در آنجا به مداوای بیماران مشغول شدم در بیمارستان با بیماران نیازمند و محرومی آشنا شدم که نیاز بود در منزل خدمات پرستاری را انجام دهند بسیاری از بیماران به دلیل سطح هوشیاری پایین و یا بستری طولانی مدت را نیاز دارند تا در منزل مراقبت شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->