شرایط حضور دانش آموزان مهمان در فرآیند ارزشیابی و امتحانات داخلی مدارس کشور رونمایی از قدیمی‌ترین سند فارسی مطبوعاتی از درخواست یهودیان برای سکونت در فلسطین | خواهشِ دیروزِ غاصبانِ امروز سه گانه کمبود تخت، ساختمان قدیمی و رنج همراهان در بیمارستان «دکتر شیخ» مشهد گلایه مردم مشهد از ثبت نام کوتاه مدت برای سرویس مدرسه | چالش ثبت نام سرویس پیش از تعیین تکلیف مدارس دریافت وجه اضافی برای ثبت‌نام دانش‌آموزان؛ ممنوع برگزاری جلسات دادرسی زندانیان در خراسان رضوی به صورت برخط جزئیاتی تازه از  پرونده پدرکشی لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ دوشنبه (۹ تیر ۱۴۰۴) جاماندگان انتخاب‌رشته کاردانی به کارشناسی، در شهریور ۱۴۰۴ اقدام کنند پرونده جهانی بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری برای ارائه به یونسکو آماده می‌شود حمایت اتحادیه معلمان هندی از ایران دربرابر تجاوزهای رژیم صهیونیستی و آمریکا نابودی ۲ هکتار از منطقه دالانکوه اصفهان براثر آتش‌سوزی (۸ تیر ۱۴۰۴) عامل موساد در مترو تهران دستگیر شد (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی هوا (۸ تیر ۱۴۰۴) نتایج امتحانات نهایی پایه دوازدهم به‌زودی اعلام می‌شود | برگزاری امتحانات جبرانی در شهریور ۱۴۰۴ تشکیل کارگروه ویژه برای مدیریت چالش‌های آموزشی ناشی از جنگ ۱۲ روزه اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ تیر ۱۴۰۴) برخورد با تعطیلی بدون مجوز داروخانه‌ها در جنگ ۱۲ روزه ضرورت اقدامات اورژانسی در مواقع گرمازدگی رئیس شورای شهر تهران: شهروندانی که منازل آن‌ها تخریب شده موقتا اسکان داده شدند تاریخ جدید برگزاری آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی ۱۴۰۴ اعلام شد بمباران شیمیایی سردشت، آغاز ناجوانمردانه ذبح انسانیت در جنگ آخرین مهلت ثبت‌نام و تغییرات بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اعلام شد حقوق بازنشستگان صندوق لشکری بانک سپه کامل واریز شد (۸ تیرماه ۱۴۰۴) ثبت‌نام کتب درسی پایه‌های ورودی آغاز شد (۸ تیر ۱۴۰۴) احیای هویت تاریخی مشهد با واسطه‌گری مکتب بافت اطلاعیه تأمین‌ اجتماعی درخصوص لزوم ثبت تعهدنامه فرزندان و نوادگان دختر بازمانده تا دهم تیرماه ۱۴۰۴ طرح ترافیک در پایتخت از فردا (دوشنبه، ۹ تیرماه ۱۴۰۴) اجرا می‌شود
سرخط خبرها

ویدئو | پرستاران ناجی سلامت در حاشیه شهر مشهد

  • کد خبر: ۱۳۷۰۹۷
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۶
ویدئو | پرستاران ناجی سلامت در حاشیه شهر مشهد
به مناسبت روز پرستار پای صحبت پرستارانی نشستیم که رسالت خود را محدود به مطب و درمانگاه نمی‌کنند و تخصص خود را وقف محرومان در حاشیه شهر کرده اند.

 به گزارش شهرآرا نیوز، سخن از پرستارانی است که رسالت خود را محدود به مطب و درمانگاه نمی‌کنند و تخصص خود را وقف محرومان در حاشیه شهر کرده اند.در مطب، بیمارستان و درمانگاه منتظر مراجعه دردمندان نمی‌مانند، کی و کجا برایشان فرقی نمی‌کند، همین که بدانند به کمک و تخصص‌شان نیاز است، خودشان راه می‌افتند و به خدمت بیماران می‌رسند و همان‌جا را محل خدمت خود می‌دانند.

روزی در مسیر زائران پیاده اربعین، روزی در مناطق حاشیه شهر، و یک روز هم در روستایی دورافتاده، جهادگرند و هر جا خدمت بطلبد، پشت همان خاکریز حاضر می‌شوند. گروهی از جامعه سپیدپوشان که با وقف تخصص ارزشمند و حیاتی خود، هموطنان محروم و نیازمند را از درد و رنج بیماری نجات می‌دهند.

رسیدگی به هزاران هزار مشکل حاشیه شهر و محرومان در یک روز و از طریق یک گروه میسر نمی‌شود عزم و اراده‌ای جهادی می‌طلبد که مرهمی بر زخم‌های محرومان باشد.

به همراه یک گروه جهادی در حاشیه شهر به منطقه قرقی رفتیم تا خدمات درمانی به محرومان حاشیه شهر را گزارش کنیم.مردم بسیاری برای ویزیت دندانپزشکی،متخصص قلب،دیابت ،تزریقات و عمل جراحی به صف ایستاده اند . یکی از پرستاران فعال در حاشیه شهر که کارش را از جبهه ها در دوران دفاع مقدس شروع کرد و حتی بعد از بازنشستگی لباس پرستاری را از تن در نیاورد و بارها داوطلبانه به خط مقدم رفت و حالا بعد از بازنشستگی هم دست از خدمت نکشیده است گفت و گو میکنیم.

حسین مومنی عضو هیات مدیره نظام پرستاری مشهد میگوید: صفر تا صد خدمات پزشکی توسط این گروه های جهادی در منطقه قرقی انجام می‌شود که به صورت ثابت دوشنبه هر هفته در محل خیریه حضرت علی اصغر خدمت رسانی می‌کنند. در ۱۶ نقطه شهر با هماهنگی بسیج جامعه پزشکی مکان‌هایی را در نظر گرفتیم تا مداوای رایگان انجام دهیم.

او ادامه میدهد: در هفته ۷۰۰ بیمار صفر تا صد پوشش خدمات درمانی علاوه بر ویزیت رایگان داروی رایگان را دریافت می‌کنند. قرار است انتهای شهرک شهید رجایی مرکزی به صورت ثابت به بیماران خدمت رسانی کند از سال ۵۸ فعالیت خودم را در عرصه پرستاری آغاز کردم و عضو بسیج مستضعفین شدم در سال ۵۹ با اولین کاروان اعزامی از خراسان رضوی به عنوان پرستار وارد جبهه شدم.

مومنی بیان میکند: در مناطق جنوب کشور یک سالن ورزشی را اختصاص به درمان مجروحان قرار دادیم  در حقیقت من نبودم که انتخاب کنم، انتخاب شده بودیم که راه انسانیت را مشق تمرین کنیم زمانیکه زیر باران گلوله باید جان انسانی را نجات می‌دادیم از ارزشمندترین لحظات پرستاری من محسوب می‌شد.

 او بیان میکند:  پس از دوران مقدس به بیمارستان‌های سطح شهر آمدم و در آنجا به مداوای بیماران مشغول شدم در بیمارستان با بیماران نیازمند و محرومی آشنا شدم که نیاز بود در منزل خدمات پرستاری را انجام دهند بسیاری از بیماران به دلیل سطح هوشیاری پایین و یا بستری طولانی مدت را نیاز دارند تا در منزل مراقبت شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->